Industriautomasjon

Industriautomasjon

K2 Controls leverer et bredt utvalg av industriautomasjon (automasjonsløsninger) til forskjellige industrier i Norge og utland. Vi tilbyr brukervennlig og fremtidsrettet software for best mulig kontroll av anleggene og vi hjelper kundene våre å realisere sine ideer og prosjekter. Vi tenker alltid flere steg fremover, og dette er en gjennomgående virksomhetsstrategi som er implementert i alt arbeid vi utfører. Våre løsninger gir en tidsbesparende avkastning og kontroll.

Hva er industriell automasjon? 

For en bedre forståelse av industriell automasjon, la oss ta en titt på det grunnleggende om automasjon som konsept. 

Automatisering refererer til teknologier, metoder og verktøy som brukes til å redusere menneskelig intervensjon i prosesser, noe som gjør dem mer effektive, raske, produktive og feilfrie. Livene våre domineres av automatisering, som dekker bruksområder som spenner fra forbrukerverktøy og husholdningsapparater til avanserte og komplekse systemer, som driver kjøretøy som fly, skip, fabrikker og til og med bankløsninger. 

Flere vitenskapelige tilnærminger og teknikker kan brukes for automatisering, primært mekaniske, hydrauliske, elektriske, elektroniske, pneumatiske og datatilnærminger, som vanligvis brukes i kombinasjon. 

Hvorfor velge oss? 

Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å vokse og forbedre produksjonsprosessene sine. 

Å utvikle en vinn-vinn-strategi med våre kunder er vår misjon. 

Vår suksess har vært et resultat av vår kunnskap, vårt engasjement og vår motivasjon til å tilby de beste ingeniørtjenestene til våre kunder. 

Vårt ingeniørteam er sammensatt av svært motiverte ingeniører med mange års erfaring og rask mobilisering! 

Jakten etter en avhengig ingeniørpartner som er innenfor budsjett, til rett tid og gir kvalitetsarbeid er utfordrende! K2 Controls gir alle disse tre fordelene! 

In-House produksjon

I 2019 startet vi med produksjon av komplette maskiner for vannbehandling til næringsmiddelindustrien og har nå utvidet med egen produksjonsavdeling. Vi ønsker også å øke satsningen på in-house produksjon av automasjonssystemer og har derfor flyttet til nye romslige lokaler der vi vil kunne vokse videre. 

Referanser

Sotra Fiskeindustri AS med industriautomasjon | K2 Controls
Industriautomasjon for Salten N950
Salaks AS | K2 Controls
Industri og Byggautomasjon for Pelagia | K2 Controls
Industriautomasjon for Nova Sea | K2 Controls
Industri og byggautomasjon for MQWI | K2 Controls
Marine Harvest Industriautomasjon fra K2Controls
Industriautomasjon for Frøy gruppen | K2 Controls
Frais embal med vår industriautomasjon | K2 Controls
Industriautomasjon for Cermaq | K2 Controls
Industriautomasjon for Bremnes Seashore | K2 Controls
Industriautomasjon for Oxitrate