Styringssystem

Styringssystem i Karenslyst Allè

Dette er et område med mange næringsbygg, som er avhengig av styringssystemer for å kunne fungere optimalt. Det finnes en rekke leverandører for formålet, og forskjellene kan være merkbare med ulike typer brukergrensesnitt og funksjoner som tilbys. Ved å velge K2 Controls som din leverandør innen et styringssystem som kan tilby alt, kan vi bistå med å samle alle systemer i ett for enklere styring, overvåking og kontroll. Det er slik vi tilbyr ordentlig kontroll som sikrer funksjoner og effektive løsninger. Det er dette som skaper resultater.

K2 Controls kan levere fremtidsrettede løsninger for alle funksjoner i smarte bygg, helt fra toppsystemet (sd-anlegget) til de lokale styringssystemene for utstyret i bygget. Vi har kompetanse på mange ulike styringssystemer. Vi har spesialisert oss på systemintegrasjon. Styringssystem fra oss sikrer bedre drift og sparer tid gjennom disse integrasjonene.

K2 Controls leverer SD-anlegg for fremtiden basert på det aller nyeste innen IT- teknologi. Dette vil forenkle hverdagen for eiendomsbesittere, driftspersonell og tekniske entreprenører. All data analyseres og logges for så å brukes til å sikre best mulig inneklima med lavest mulig energibruk. Vi leverer modulbaserte SD anlegg, som kan tilpasses byggets størrelse og ønskede funksjoner.